NVF

Matchingfonds werkbeurzen

Fotojournalisten opgelet! Er zijn via het Matchingfonds weer werkbeurzen beschikbaar voor creatieve journalistieke projecten. Je kunt vanaf 1 april een aanvraag indienen tot een maximum van 2.500 euro. Update: Het Matchingfonds is op dit moment gesloten voor schrijvende journalisten.

Meer info

25% korting op het NVF lidmaatschap!

Maak nu kennis met de NVF. Je krijgt het eerste jaar 25% korting op je lidmaatschap! Daarnaast ontvang je gratis het boek Journalist & Recht. Foto: Pim Ras

Word lid van de NVF

Eerste hulp bij online bedreigingen

 

Wat moet je doen bij online bedreigingen? Bekijk hier de trailer en volg de gratis training op persveilig.nl De training duurt slechts 25 minuten.

Hulp nodig? Bel onze juristen

Word je factuur niet betaald? Is je werk gepubliceerd zonder toestemming? Staat er een concurrentiebeding in je contract? Maak gebruik van het telefonisch spreekuur van de NVJ Advocaten en Juristen. Van maandag tot en met donderdag tussen 14.00-17.00 uur bel je met 020-303 97 00. Gratis voor NVJ-leden!

Meer informatie

Schrijf je in voor de NVF nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen, aanbiedingen en ontwikkelingen bij de NVF via de NVF nieuwsbrief!

Belastingaangifteservice voor leden

De NVJ biedt haar leden een voordelige belastingaangifteservice. Vanaf maart 2021 gaan onze belastingadviseurs weer aan de slag om de aangiften van 2020 te verzorgen. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, de kosten en hoe je een afspraak kunt maken.

Meer informatie

NVF uitgelicht