NVF

NVF - Dé Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten

De NVF behartigt de gezamenlijke belangen van fotojournalisten en videomakers. Het merendeel van de leden werkt als zelfstandig fotograaf die op een journalistieke manier zijn of haar werk doet. Zij fotograferen voor kranten en tijdschriften, bedrijven, p.r.-bureaus, overheidsinstellingen en andere opdrachtgevers.

Meer over de NVF

Kennismakingsaanbod

Word nu lid van de NVF, de eerste drie maanden zijn gratis! Bovendien ontvang je naar keuze het Zilveren Cameraboek of het handige naslagwerk Journalist en Recht. Je bent al lid voor € 10 tot € 14 euro netto per maand!

Meer informatie

NVF uitgelicht

NVFBeeld: Actueel

Ook zo genoten van alle Winterspelen-foto’s uit Pyeongchang? Kom naar ons gratis event in Beeld en Geluid in Hilversum, waar sportfotografen Klaas Jan van der Weij en Vincent Jannink hun werk tonen en vertellen hoe zij tijdens de Spelen en andere sportevenementen werken.

Aanmelden

Schrijf je in voor de NVF nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen, aanbiedingen en ontwikkelingen bij de NVF via de NVF nieuwsbrief!

Ja | Journalistiek heeft een prijs

Met de campagne Journalistiek heeft een prijs wil de NVJ duidelijk maken dat er voldoende bestaanszekerheid voor journalisten moet zijn als voorwaarde voor onafhankelijke journalistiek. Download het witboek.

Naar de actiepagina

Gratis rechtshulp voor leden van de NVF!

Is je werk gepubliceerd zonder toestemming? Word je factuur niet betaald? Leden van de NVF ontvangen gratis rechtshulp bij juridische problemen. Maak gebruik van het juridisch spreekuur of stuur een e-mail aan juridisch@nvj.nl.

Meer over rechtshulp

Perskaart nodig?

Als NVF-lid kun je kosteloos de NVJ-Perskaart aanvragen waarmee je bij perstribunes, conferenties, evenementen en festivals je kunt identificeren als journalist. Doe jij je werk in door de politie afgezette gebieden, vraag dan met korting de Politieperskaart aan.

Alle perskaarten