Sluit je aan bij de Vers in de Pers WhatsApp-groep

De NVJ heeft twee nieuwe WhatsApp-groepen voor jonge journalisten. Sluit je aan en blijf op de hoogte van alles wat speelt in de journalistieke wereld!

NVJ Vers in de Pers Nieuws

Hier deelt het bestuur van de NVJ jongerentak al het nieuws dat jij als studerende of startende journalist wil weten. Je kunt er nieuws verwachten rondom events, stagenieuws, cao-updates etc. Alleen de beheerders kunnen berichten sturen, maar je kunt reageren met een emoji. Deze groep is open voor zowel leden als niet-leden. Klik op de link om je aan te melden.

NVJ Vers in de Pers Community

En we hebben een Vers in de Pers Community WhatsApp-groep. In deze groep kunnen NVJ-leden (Student- of Young Professional-lid) alles rondom journalistiek delen met collega's. Je kunt tips delen of advies vragen, oproepjes plaatsen en ideeën uitwisselen. Van kleine vragen (ik zoek een stage) tot grote discussies (wat is de toekomst van ons vak?): laat je stem horen! We hopen dat deze groep een creatieve, veilige plek is waar we van elkaar leren, met elkaar discussiëren, elkaar helpen en versterken. Er is één spelregel: wees een beetje aardig. De groep wordt beheerd door Milou Vollebregt (bestuurslid ViP) en Lisa Koetsenruijter (secretaris ViP). Klik hier om je aan te melden voor de community.