Training Fondsenwerving & Sponsoring voor fotojournalisten

Trainer, docent en journalist Lejo Siepe ontwikkelde in samenspraak met de NVJ Academy de online training ‘Fondsenwerving & Sponsoring’, speciaal toegespitst op fotojournalisten.

In deze training leer je hoe je als fotograaf zelf aan meer geld kunt komen. Hoe kom je aan fondsen? Welke (journalistieke) fondsen zijn het meest geschikt? Hoe vraag je aan? Welke tips en trucs zijn er voor een succesvolle aanvraag? Werk je zelfstandig of met een stichting? Kortom, je krijgt inzicht in de fondsenwervende sector én tips om geld binnen te halen voor jouw fotoprojecten.

Meer weten? In dit filmpje legt trainer Lejo Siepe uit waar de cursus over gaat. Lees hier hoe NVF-bestuurder Ruud Rogier deze training ervaren heeft.

De training bestaat uit twee delen. Belangrijk dat je aan beide delen deelneemt. In de tussenliggende tijd krijg je wat thuiswerk mee. Dat maakt onderdeel uit van de training.

Data

  • 7 en 14 september 10:00 - 12:00 uur óf
  • 5 en 12 oktober 10:00 - 12:00 uur

Praktisch

  • De training is kosteloos en alleen voor NVF leden.
  • De training bestaat uit twee middagen. Je moet op beide ochtenden beschikbaar zijn.

Aanmelden

Stuur een mail naar Mariette Koning via mkoning@nvj.nl o.v.v. het onderwerp ‘training NVF - Fondsenwerving & Sponsoring’. Vermeld in je mail je contactgegevens en op welke datum je aan Fondsenwerving & Sponsoring deel wilt nemen. Als bevestiging ontvang je een e-mail met een Zoom link.


Ook interessant: Training Onderhandelen & Ondernemen voor fotojournalisten

Word lid van de NVJ

Een fatsoenlijk tarief voor beeldmakers staat op 1,2 en 3. Inmiddels is er een minimumtarief. Samen werken we aan betere afspraken. Ook kun je als lid naar betaalbare evenementen en cursussen, heb je toegang tot Villamedia en zetten we ons via Persveilig in voor je veiligheid. 

Meer info