Training Onderhandelen & Ondernemen voor fotojournalisten

Trainer Peter Schneider heeft in samenspraak met de NVJ Academy een online training ‘Onderhandelen & Ondernemen’ ontwikkeld speciaal voor fotojournalisten.

In deze training kijk je met collega’s in kleine kring naar jouw activiteiten als fotograaf.

“In welke vijver met klanten vis je?”, “Wat voegt jouw product/dienst toe aan de business van je (potentiële) klanten? ”, “Hoe onderhandel je over je tarief?”, “Wat kan je nog als de andere partij zegt, dat het aanbod nu eenmaal het standaard tarief is, dat voor iedereen geldt?”

Het zijn deze vragen, die onder andere aan bod komen. Er wordt gewerkt aan de hand van jullie eigen praktijkvoorbeelden, waarbij je nieuwe antwoorden en inzichten verwerft en waardoor je een krachtiger gesprekspartner wordt.

Peter Schneider is al ruim twintig jaar actief als zelfstandige trainer en coach en heeft onder andere meerdere workshops in opdracht van Dupho gegeven.

De training bestaat uit twee delen. Belangrijk dat je voor beiden delen aanwezig kunt zijn. Voorafgaande aan de eerste module krijg je wat thuiswerk (+/- 45 minuten). Dat thuiswerk is onderdeel van de training.

Data

  • 18 en 25 september 13:30 - 16:00 uur (vol)
  • 2 en 9 oktober 13:30 - 16:00 uur  

Praktisch

  • De training is kosteloos en alleen voor NVF leden.
  • De training bestaat uit twee middagen.  Je moet op beide middagen beschikbaar zijn.

Aanmelden

Stuur een mail naar Mariette Koning via mkoning@nvj.nl o.v.v. het onderwerp ‘training NVF - Onderhandelen & Ondernemen’. Vermeld in je mail je contactgegevens en op welke datum je aan Onderhandelen & Ondernemen deel wilt nemen. Als bevestiging ontvang je een e-mail met een Zoom link.


Ook interessant: Training Fondsenwerving & Sponsoring voor fotojournalisten

Word lid van de NVJ

Een fatsoenlijk tarief voor beeldmakers staat op 1,2 en 3. Inmiddels is er een minimumtarief. Samen werken we aan betere afspraken. Ook kun je als lid naar betaalbare evenementen en cursussen, heb je toegang tot Villamedia en zetten we ons via Persveilig in voor je veiligheid. 

Meer info