Freelancersfestival - Grenzeloos freelancen

zaterdag 23 juni 2018, 14.00 - 21.00
Prijs:€ 30,00 

Anno 2018 wordt er van freelance journalisten en fotografen veel creativiteit verwacht. Niet alleen in hun werk, maar ook eromheen. Het vak van journalist is lang niet meer zo eenduidig als vroeger en dat geldt bij uitstek voor de freelancer. Grenzen vervagen: schrijvende journalisten moeten fotograferen en fotografen wordt gevraagd om te filmen en te schrijven. Welkom in de nieuwe realiteit die kansen biedt, zowel voor de media als voor de freelancers.

Met Ruben Terlou (Dwars door China), Britt van Uem (freelance regiojournalist), Rob Koghee (New Skool Media),  Claudia Straatmans (Nouveau), Cigdem Yuksel (winnaar Zilveren Camera 2016), Jochem van den Berg (De Speld), Robert Heukels (Wendy), Theo Dersjant (Fontys Hogeschool Journalistiek), Martijn van de Griendt (fotograaf),  Harmke Oudenampsen (Mediashot) e.v.a.!

  • Ga hier naar het volledige programma en alle sprekers

50% korting voor NVJ- en Auteursbondleden

Het Freelancersfestival wordt georganiseerd in samenwerking met de Auteursbond. Zowel leden van de NVJ als van de Auteursbond ontvangen 50% korting op een ticket. NVJ-leden loggen eerst in voor de 50% korting. Auteursbond-leden registreren zich via MijnNVJ. Pas vervolgens in  MijnNVJ op het tabblad Persoonsgegevens, onder NVJ lidmaatschap (Externe lidmaatschappen) aan dat je Auteursbond-lid bent. De korting wordt automatisch verrekend in onze shop.


Ga naar de Festivalpagina en lees het laatste nieuws over het Freelancersfestival 2018!

Festivalpagina

Heb je een vraag over het Freelancersfestival?

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ/NVF 020-303 97 00.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.