Bespreek jouw werk met Ruben Terlou

woensdag 16 mei 2018

Voor fotografen die hun portfolio willen bespreken met een topfotograaf hebben we iets heel bijzonders: Ruben Terlou gaat op 23 juni na afloop van zijn optreden tijdens het Freelancers Festival in gesprek met drie fotojournalisten over hun werk.

Op zaterdag 23 juni krijg je de kans om één op één met fotograaf en presentator Ruben Terlou je werk en portfolio te bespreken. Barst je van het talent en wil je sparren over je werk? Waarin kun jij jezelf nog verbeteren? Pak deze kans!

Voorwaarden om mee te doen

Stuur voor 7 juni:

  • je portfolio met maximaal 10 foto’s naar nvf@nvj.nl onder vermelding van Ruben Terlou
  • je motivatie van maximaal 2 alinea’s (niet meer dan 20 regels)
  • je CV mee met pasfoto (of zelfportret)
  • je lidmaatschapsnummer van de NVF*

*Alleen NVF-leden kunnen deelnemen.

Selectie 

Drie fotojournalisten krijgen ieder 15 minuten de tijd om hun portfolio te bespreken met Ruben Terlou. Bij meer dan drie inzendingen zal het NVF-bestuur een selectie maken. De geselecteerde fotojournalisten krijgen uiterlijk 18 juni bericht over hun deelname. Er kan niet worden gecorrespondeerd over selectie of motivering.

Freelancersfestival2018

De presentatie maakt deel uit van het Freelancersfestival op zaterdag 23 juni. De gesprekken met Ruben vinden plaats na afloop van zijn optreden, om 15.30 uur.

Het Freelancersfestival2018  biedt een boordevol programma om ideeën op te doen en te netwerken. Wil je erbij zijn? Klik hier voor het volledige programma.

#GrenzeloosFreelancen2018