Een eindejaarskadootje voor onze leden!

donderdag 29 december 2022

Als eindejaarsgeschenk ontvang je als lid van de NVJ het e-book Mag dat zomaar, een bundeling columns met veelgestelde juridische vragen van journalisten op een heldere manier beantwoord door NVJ Advocaten & Juristen.

Elk lid telt! Dankzij de gezamenlijke kracht van onze leden kunnen wij een vuist maken en ons inzetten voor de belangen van journalisten. Met een klein gebaar willen we daarom al onze leden bedanken voor hun steun en vertrouwen in de NVJ. Ben je NVJ-lid? Check je mailbox!

Deze selectie van columns in dit e-book, eerder gepubliceerd in het NVJ-katern van Villamedia, zijn geactualiseerd en gerubriceerd. De onderwerpen komen uit de praktijk en zijn veelal aangedragen door onze leden.

Want je zal er maar mee zitten:

  • “Mag ik gesprekken zomaar opnemen?”,
  • “Moet ik mijn anonieme bronnen bekendmaken?”
  • “Mag mijn opdrachtgever onze samenwerking per direct stopzetten”?,
  • of “Moet ik een geheimhoudingsbeding van mijn werkgever serieus nemen?”.  Op deze en andere vragen vind je zomaar een antwoord.

Ingewikkelde juridische materie in leesbare taal

Natuurlijk kunnen we in de columns niet altijd alle ins en outs van de veelal ingewikkelde juridische problemen behandelen, maar wij denken dat we er door de jaren heen in zijn geslaagd ingewikkelde juridische materie in leesbare taal en in een beperkt aantal woorden uit te leggen en onder de aandacht te brengen. Maar ook: juristen zouden geen juristen zijn als niet veel van de stukken een hoog enerzijds-anderzijds gehalte hebben. En ook een formulering als “het hangt ervan af”, zul je veelvuldig tegenkomen. Dus voor het complete antwoord op jouw vraag kun je altijd de advocaten en juristen van de NVJ bellen of mailen.

E-book in je mailbox

Ben je NVJ-lid? Dan ontvang je dit e-book op 29 december in je mailbox. Nog geen lid, maar wel interesse in het lidmaatschap? Bekijk hier de voordelen 

Veel leerzaam leesplezier en een gelukkig 2023!