Gratis masterclasses zelfstandigen en leidinggevenden

dinsdag 25 maart 2014

De Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) organiseert twee gratis meerdaagse masterclasses op 9 en 10 mei en 20 en 21 juni (19 september) 2014. De ene richt zich op freelancers voor publiekstijdschriften en de andere op leidinggevenden. Inschrijven kan tot en met woensdag 2 april.

Beide trainingen zijn er op gericht een beperkte groep journalisten in een aantal dagen intensief te trainen. Tijdens de Masterclass Freelance worden de ondernemerskwaliteiten van freelancers aangescherpt. De masterclass voor leidinggevenden is bedoeld voor adjunct-hoofdredacteuren en chefs die leiding (gaan) geven aan een zogeheten rompredactie of een deel daarvan.

Voor elke masterclass geldt een aanmeldprocedure. Uit de aanmelders worden de beste inzendingen gekozen. Die mensen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gratis training.

De masterclass is een initiatief van de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de NVJ en de Groep Publiekstijdschriften van het NUV zijn vertegenwoordigd. 

Meer informatie: