Inschrijving Expeditie Bladenmaken geopend

maandag 23 juli 2018

Vijf dagen alleen maar bladenmaken, welke redacteur wil dat nou niet? Van 24 tot en met 28 september wordt weer een Expeditie Bladenmaken georganiseerd voor redacteuren bij publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen of sponsored magazines met minimaal twee jaar ervaring als redacteur (vaste dienst of freelance). Inschrijven kan tot 23 augustus.

Expeditie Bladenmaken is een inspirerende en intensieve workshop, waarin je de ultieme kans krijgt om je redactionele talenten aan te scherpen, je journalistieke vaardigheden te verdiepen en je creativiteit te stimuleren.

Aan de expeditie kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Zij krijgen een afwisselend en verrassend programma voorgeschoteld dat wordt verzorgd door deskundigen en kopstukken uit het vak. Je overnacht in het Lloyd Hotel in Amsterdam.

Deelname

Deelname is gratis. Er wordt wel een maximale inzet van je verwacht.

Inschrijven

Geïnteresseerd? Op de website van Bladenmaken.org vind je het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 23 augustus.

Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften

De Expeditie Bladenmaken is een initiatief van de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de NVJ Academy, FreelancersAssociatie en de Groep Publiekstijdschriften zijn vertegenwoordigd.