NVF Jaaroverzicht 2019/2020

dinsdag 8 september 2020

Het bestuur van de NVF heeft een uitgebreid jaarmagazine uitgebracht met alle hoogtepunten uit 2019 en 2020 tot nu toe. Op zaterdag 12 september organiseert de NVF haar jaarvergadering in Den Haag.

Foto: Ingrid de Groot

In het jaaroverzicht zijn alle belangrijkste zaken uit 2019/2020 opgenomen. Zoals de langlopende campagne Fotojournalistiek heeft een Prijs voor betere tarieven en een betere positie van fotojournalisten en – uiteraard - de landelijke actiedag op 25 januari 2019. En ook: de rechtszaak tegen DPG Media; lobbyactiviteiten van de NVF; de gevolgen voor fotojournalisten van de corona-crisis; en tips hoe je als fotojournalist veilig je werk kunt uitoefenen. Download hier het NVF jaaroverzicht [pdf]

Jaarvergadering NVF

Het bestuur van NVF nodigt haar leden uit voor de jaarvergadering en Algemene Ledenvergadering van 2020 op zaterdag 12 september van 10:00 – tot 12:00 in Den Haag of via een digitale live-stream vanachter je eigen computer. In deze bijeenkomst word je bijgepraat over de actuele stand van zaken in de Nederlandse fotojournalistiek, de bereikte doelen en de mijlpalen waar we - samen met jullie - binnen de NVF hard voor aan het werk zijn. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.