Word lid

*Nu het eerste jaar met 25% korting.

NVJ Coronamonitor: wat speelt er bij jou?

Of je nu werkzaam bent op de redactie van een grote omroep, je schrijft voor een huis-aan-huis blad of foto's maakt voor een tijdschrift. Wij willen weten wat er speelt bij jou.

Naar de monitor

Algemene Ledenvergadering NVJ

Bezoek de ALV op 12 september en praat mee, stem mee. Hou je van je vak en wil je iets betekenen voor andere journalisten? Bestuurskandidaten kunnen zich aanmelden tot 16 augustus.

Agenda ALV

Gastblog Patricia de Rijck

Freelance journaliste Patricia de Ryck zet aan de hand van haar eigen ervaringen een aantal online kansen op een rijtje. ‘Zelfs als jij niet aan het werk bent, komen er zo nog euro’s binnen.’

Lees het blog
  • Tot 75% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties
  • Gratis lid zolang je studeert!
     

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het actuele Zilveren Cameraboek.

Word lid

Blijf op de hoogte van het NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* verplicht

Balie Persvrijheid

Balie Persvrijheid biedt gratis rechtshulp vóór en na je publicatie, ook als je geen lid bent van de NVJ. Bel direct met een van onze juristen: 020 - 30 39 791. 

Lees meer

Meldpunt PersVeilig

Heb je als journalist te maken met bedreigingen en intimidaties? Dan kun je deze melden bij het Meldpunt PersVeilig. Het meldpunt heeft als doel de positie van journalisten tegen agressie en geweld tegen te gaan.

Meer informatie