Cursussen NVJ Academy tot 19 oktober opgeschort; online cursussen gaan door

dinsdag 29 september 2020

In verband met verscherpte coronamaatregelen door de overheid worden alle cursussen van de NVJ Academy tot en met 19 oktober afgelast en verzet. Cursisten die zich hadden ingeschreven voor een van de cursussen ontvangen hun geld terug.

Ben je ingeschreven voor een cursus binnen deze periode dan heb je misschien een aantal vragen.

Wat gebeurt er met mijn  inschrijving nu mijn cursus geannuleerd is? ​

Alle NVJ Academy cursussen zijn afgelast tot 19 oktober. Je inschrijving wordt geannuleerd, je kunt jezelf opnieuw inschrijven als de cursus weer is ingepland. Wij hopen dat dit in 2021 weer mogelijk is.

Krijg ik mijn geld terug?

Ja, je krijgt je geld terug. We storten het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee je de cursus betaald hebt. Mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl Je (of jouw werkgever) ontvangt van onze financiële administratie nog een creditfactuur.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld teruggestort krijg?

We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk het bedrag terug te betalen, mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl.

Na 19 oktober zie ik wel cursussen in de agenda staan. Kan ik mij daar gewoon voor inschrijven?

Alle cursussen op de website zijn open voor inschrijving, mochten de landelijke richtlijnen na 19 oktober verlengd worden dan wordt de cursus geannuleerd en krijg je je geld terug.

Worden de cursussen die nu niet doorgaan in het najaar opnieuw aangeboden?

Alle cursussen worden meerdere malen per jaar aangeboden, de cursussen die nu niet doorgaan staan ook voor latere seizoenen gepland, raadpleeg voor deze data onze cursusagenda.

Met wie kan ik contact opnemen over cursussen die niet doorgaan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de NVJ Academy via nvjacademy@nvj.nl. Voor financiële vragen kun je contact opnemen met financieel@nvj.nl.

Wat gebeurt er met de online cursussen?

Onze online cursussen gaan gewoon door. De online cursussen van de NVJ Academy worden samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. ZZP'ers krijgen vanwege Corona maar liefst 75% korting op het Online cursusaanbod van de NVJ Academy. Mogelijk wordt het aanbod van de online cursussen vergroot. Bekijk hier het aanbod 

Wordt het aanbod aangepast in verband met de actuele gebeurtenissen?

Als blijkt dat er veel vraag is naar een bepaalde cursus die nu niet door kan gaan, dan zullen wij deze later extra inplannen.

Wat gebeurt er met de incompany trainingen?

De reeds geplande incompany cursussen tot 19 oktober worden in overleg verzet.