Jake Halpern, winnaar Pulitzer Prize 2018, geeft gastcolleges in Tilburg en Utrecht

vrijdag 20 september 2019

Een winnaar van de Pulitzer Prize op jouw school, dat gebeurt niet elke dag. Jake Halpern, op 27 september keynote op het Festival De Ondernemende Journalist en winnaar van die prestigieuze prijs in 2018, geeft op donderdag 26 september gastcolleges op Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg en de Hogeschool in Utrecht.

Jake Halpern zal onder andere vertellen over hoe hij aan zijn ideeën voor verhalen komt, over de stap van een interessant verhaal naar een heel boek, hoe hij voor verschillende platforms werkt en hoe hij zijn verhalen verkoopt.

De tijden van de gastcolleges zijn 10.00 – 12.00 uur (Tilburg) en 13.30 – 15.30 uur (Utrecht). De gastcolleges staan open voor alle studenten van beide opleidingen.

Festival De Ondernemende Journalist

Ben je geen student of kun je niet aanwezig zijn op die donderdag, kom dan een dag later naar het Festival De Ondernemende Journalist, waar Jake Halpern hoofdgast is.

Slimme tip voor studenten: word gratis student-lid van de NVJ en betaal slechts € 15,- voor een middag en avond boordevol workshops, leuke ontmoetingen en healthy food & drinks.