Nieuwjaarsborrel secties ViP en Internet: op de toekomst van de (online) journalistiek

donderdag 15 december 2016

Een nieuw jaar en een toost op de toekomst. Wat brengt het jaar 2017 voor jonge journalisten? De NVJ-secties Vers in de Pers en Internet nodigen hun leden uit om op donderdag 12 januari te toosten op het nieuwe jaar en mee te praten over de toekomst van het vak. Met Melvin Captein (NOSop3), Tristan Braakman (RTV Noord), Wilma Haan (Chef Digitaal Parool), Jisca Cohen (NRC Online) en Karolien Koolhof (AD online).

Op een sfeervolle locatie aan de Oudegracht in Utrecht wordt getoost op het nieuwe jaar en op het journalistieke vak. Jonge redacteuren zullen in een panelgesprek hun visie delen over de rol van jongeren en de toekomst van online redacties. Ligt de focus in 2017 op online? Zijn er overlevingskansen voor print en lineair tv-kijken? Wat wil het publiek? En welke tools zijn nodig?

Deelnemers aan het gesprek zijn: Melvin Captein (NOSop3), Tristan Braakman (RTV Noord), Wilma Haan (Chef Digitaal Parool), Jisca Cohen (NRC Online) en Karolien Koolhof (AD online).

Praat mee over het nut en noodzaak van online ontwikkelingen op redacties. En drink een fijne nieuwjaarsborrel! Vooraf registreren verplicht: stuur een email aan de secretaris van Vers in de Pers, Jim Verhoef, jverhoef@nvj.nl

Datum, tijd en locatie

  • Locatie: Winkel van Sinkel (cocktail lounge), Oudegracht 158, Utrecht
  • Datum: 12 januari 2017, 19.00 uur